Industrial Mecano Solutii Inteligente in Ambalare
Acasa Despre Noi Parteneri si Referinte Contact
English Version
Produse Materiale Pentru Ambalare Dispozitive si Utilaje Pentru Ambalare Benzi Adezive Speciale
Despre Noi
Parteneri si Referinte
Contact
Despre Noi
Grupul de firme Industrial Mecano este cel mai mare grup producator si distribuitor de materiale si utilaje de ambalare din Romania, cu posibilitatea de a deveni unul dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est.

Daca pana in anul 2000 inclusiv, principala activitate dezvoltata de Industrial Mecano (I.M.) a fost aceea de distributie, anul 2001 a marcat un momet important in activitatea firmei: inceperea activitatii de productie.

Mai jos, in cateva cuvinte o sa incercam sa schitam un scurt istoric al investitiilor derulate de I.M. incepand din 2001 si pana acum:

  • Iunie 2001: a fost pusa in functiune linia de productie de folie termocontractibila din LDPE, prin achizitionarea unuia dintre cele mai moderne utilaje existente in acest moment pe piata europeana.
  • Decembrie 2001: a inceput productia de folie extensibila pentru uz manual destinata paletizarii produselor, prin achizitionarea unui utilaj de conversie a foliei extensibile.
  • Iulie 2002: punerea in functiune a unei linii complete de reciclare a foliilor plastice. Cu ajutorul acesteia au fost reduse costurile de productie a foliei termocontractibile si in acelasi timp s-a dorit intampinarea tendintelor, tot mai accentuate in Europa vestica, de protejare a mediului inconjurator.
  • Septembrie 2002: achizitionarea si punerea in functiune a celui de-al doilea utilaj pentru productia foliei din PE. Avand o capacitate mai mica decat primul, acest al doilea utilaj afost initial destinat sa suplineasca utilajul principal in perioadele de varf de productie, insa intre timp a ajuns sa lucreze la capacitate maxima datorita dezvotarii pietei acestui produs.
  • Octombrie 2004: punerea in functiune a celui de-al treilea utilaj de productie de folii plastice din PE, un utilaj cu 3 extrudere, care este destinat productiei de folii in 3 straturi.
  • Noiembrie 2005: punerea in functiune a primului utilaj pentru producerea foliei extensibile din polietilena, investitie realizata in colaborare cu unul dintre partenerii traditionali ai firmei, MACPLAST SPA Italia, companie recunoscuta pe plan international pentru calitatea producelor sale.

In urma investitiilor realizate si a eforturilor echipei manageriale, grupul Industrial Mecano a atins la sfarsitul anului 2004 o cifra de afaceri de 11,41milioane EUR.